Колко често се питате дали изключихте ютията преди да тръгнете за работа? Или пък съпругата ви се обажда да ви попита да не би случайно не сте видели дали машата й за коса е изключена от контакта? За такива, както и други битови проблеми, вече има решение.

ВИЖ ОЩЕ: ANDROID 5.0 LOLLIPOP ПРИЧИНЯВА ПРОБЛЕМИ С NEXUS УСТРОЙСТВАТА

На българския пазар бяха представени продукти от серията mydlink Home – единна смарт екосистема, с която марката D-Link навлиза у нас. Компанията дава на потребителите дистанционен достъп до домакинството с новите си устройства. На представянето бяха показани четири продукта, които са предназначени за обикновените потребители. Те ще се контролират чрез безплатно приложение за iOS и Andorid. Два вида IP видео камери за наблюдение, детектор за движение и смарт контакт ще бъдат възможностите да направите дома си умен и еко.

“Устройствата могат да се използват самостоятелно или заедно, настройват се бързо и не са обвързани с месечни такси или абонаментни планове. споделя Огнян Данчев, регионален мениджър на D- Link за България и Румъния, който представи умните джаджи. Гамата от смарт продукти за дома се състои от двe IP видео камери, детектор за движение и смарт контакт. Само по себе си всяко от тези устройства дава на собствениците на жилища контрол от всяко място, по всяко време, използвайки смартфон или таблет. Продуктите могат да бъдат свързани помежду си посредством интуитивното безплатно мобилно приложение mydlink Home за Android и iOS устройства.

Всички продукти от портфолиото за умен дом са лесни за настройване с WPS поддръжка за инсталация с натискане на един бутон. Автоматично генериран QR код добавя цялата свързана продуктова информация към панела за настройване. Продуктовата гама mydlink Home ще се предлага на българския пазар от декември 2014 г. и ще се бори с цените на конкуренцията на китайските такива прототипи, които са некачествени и трудни за поддръжка.

Сподели
Предишна страницаАнатомията на любимите ви анимационни герои
Следваща страницаGoogle отлага ъпдейта до Lollipop за HTC One M8 и HTC One GPE
КристиАн от години се занимава с журналистика, като активно се "рови" в актуалните светски събития у нас. В свободното си време обаче той се вълнува от всичко ново и технологично, което прави хората по "смарт" настроени към околния свят чрез една малко по-сюреалистична представя за естественото продължение на ръката в наши дни.