До 200 лв. отстъпка при покупка на 13 модела смартфони ще получат клиентите на Теленор при подписване на нов договор с абонаментен план от оператора между 22 ноември и 3 декември 2019 г. Отстъпка до 200 лв. е предвидена и при покупка през промоционалния период (в брой или на лизинг) и на повече от 30 модела смарт – аксесоари

Всички нови и съществуващи абонати на оператора, които сключат двугодишен договор за абонаментен план Тотал+ с месечна такса над 21,99 лв. през промоционалния период, могат да закупят в брой или да получат на лизинг за същия период нов смартфон. Устройствата, които могат да бъдат закупени с отстъпка от 200 лв. са Samsung Galaxy S10 Plus 1TB и A80 128GB, Xiaomi Mi 8 и Sony Xperia 1.

Тези и други модели, включени в промоционалното предложение, са налични и с възможност за услугата Upgrade при подписване на двугодишен абонаментен договор за план Тотал+ и получаване на устройството на лизинг за същия период. Всички закупени в брой или получени на лизинг устройства в рамките на промоционалното предложение, могат да се възползват и от един месец безплатна застраховка при условията на услугата Смартфон Протект. Сред смарт – аксесоарите, включени в промоционалното предложение за отстъпка до 200 лв. при закупуване в брой или при получаване на лизинг, са смартчасовници като Apple Watch, Garmin Fenix 5 Plus, спортни гривни Fitbit Versa, различни модели безжични слушалки от JBL и B&O, електрически тротинетки от Xiaomi и други.

Отстъпката от до 200 лв. за закупуване на смартфон или аксесоар може да се комбинира и със стойността на ваучер за покупки от магазините на Теленор, получен при връщане на старо устройство при условията на услугата Върни и вземи. Пълна информация за тези и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Сподели
Предишна страницаSensei Ten – Учителят е пристигнал
Следваща страницаGoogle Maps тества нова функция
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.