https://www.youtube.com/watch?v=tGLkIyZSCR8

Който гледа телевизионното шоу „Игра на тронове“ (Game of Thrones) знае, че там никой не е застрахован и всички мрат като мухи. Току се влюбите в нов герои и той вземе, че ритне камбаната. По тази причина, това което ще видите по-горе е невероятното, но за жалост прекалено кратко видео изпълнение на актьорът Питър Динклидж, в което той възпява някои от убитите по един или друг начин герои в сериала на HBO.

За видеото Динклидж си партнира с музикантите от Coldplay. Заедно те ни представят това музикално изпълнение наречено Game of Thrones Musical. То ни подготвя за специалното събитие на NBC под наслова Red Nose Day – благотворителна кампания, имаща за цел да подкрепи деца, живеещи в бедност.

Персонажът на Динклидж в „Игра на тронове“ Тирион Ланистър бързо се превърна в любимия лош герои на много зрители. Тези, които не са чели книгите, се чудят ще ритне ли и неговият герои камбаната в някакъв момент? Във видеото по-горе ще чуете актьора смело да пее за себе си как „все още продължава напред“. И все пак – от уважение към непрочелите романите досега, без спойлери.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS