HTC One M9 Official leak 2

Видяхме дизайна на новия HTC One M9, разбрахме неговите характеристики, остана ли нещо, с което тайванската компания да ни изненада на 1 март? В отговор на изтичащата информация и снимки през последните седмици Джеф Гордън, старши мениджър глобалните онлайн комуникации на HTC, днес публикува в Twitter пост, в който казва, че „най-добрите части от събитието на 1 март са тези, които нямате идея, че идват“.

 Виж още: Три нови видеа на HTC One M9 преди премиерата

Screen Shot 2015-02-25 at 2.34.04 PM

Това може да се приеме като индиректно потвърждение на факта, че появилите се видеа и снимки наистина показват One M9, но също така, че компанията е подготвила нещо много повече за Световния мобилен конгрес в Барселона. Едно от тези неща може да е One M9 Plus, който се очаква да бъде с 5.2-инчов Quad HD дисплей и сензор за пръстови отпечатъци. Този модел ще бъде по-голям, което се подсказва и от името (ако то бъде избрано за официално), с по-добри спецификации и, разбира се, с по-висока цена от стандартния One M9.

Разбира се, самият наследник на One M8 също може да се окаже изненада, предлагайки нови и интересни функции. До момента знаем, че устройството ще бъде с новия процесор Snapdragon 810, 5-инчов 1080р дисплей, подобрени BoomSound говорители, 20-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна камера, 3GB RAM и 32GB вградена памет. Операционната система ще е Android 5.0 с потребителски интерфейс Sense 7, който също може да дойде с някои изненада. Не бива да забравяме и възможността за носимо устройство. Ще трябва да почакаме до неделя, когато ще научим всички продобности за новите предложения на HTC.