Честно казано, едва ли някой е очаквал, но звучи логично – Гуендолин Кристи (Бриан от „Игра на тронове“), която беше обявена за една от актрисите, вземащи роля в продължението на култовата сага „Междузвездни войни“ (Star Wars), всъщност е тайнственият stormtrooper, за който си говорихме ето тук. Няма какво повече да се чудим, прелестната актриса, която толкова добре влезе в ролята на жена войн, ще го направи още веднъж, но това не е всичко.

Покрай вчерашния Ден на Междузвездни войни от студиото ни изненадаха приятно със специални снимки за списание Vanity Fair. Една от тях, която можете да видите по-долу, е на Кристи в бляскава stormtrooper броня. Героят ѝ всъщност се казва Captain Phasma и крие още няколко потенциални хитринки под наметалото си. Според източници тя е командващият офицер на героя на Джон Бойега, който от своя страна дезертира. За това и тя го гони. И един малък спойлер… Внимание! Според други източници актрисата е тренирала със светлинен меч, което може да означава само едно – освен офицер, може би тя тайно владее силата и е един втори поддръжник на тъмната страна на Силата.

Колажът по-горе пък има за цел да покаже разликата в бронята от трейлъра на „Междузвездни войни: Епизод VII“ (от дясно) и тази от фотосесията за Vanity Fair. Може би става въпрос за две различни брони, едната от които се появява по средата на филма, след като Captain Phasma разкрие, че владее силата? Или може би просто разликата се дължи на ефекти от осветлението и всъщност говорим за едни и същи брони. Е, ще почакаме, за да разберем.

Снимка: Vanity Fair

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS