Всякаква храна за вкъщи в едно единствено мобилно приложение

Вече не се налага да ходим до другия край на града за обяд или вечеря в любимия си ресторант!

Край на скучната вечеря?

Хубаво е всеки човек да умее да си приготвя поне две-три вкусни нещица. Никога не се знае кога ще се наложи да забъркаме нещо за хапване, така че е по-добре да бъдем поне малко подготвени. Но след изморителен ден на работа готвенето е последното, което ни се прави.

Много от нас разчитат на заведенията за готова храна или се надяват да е останало нещо в хладилника. А могат и просто да си поръчат пица. Но понякога всичко това омръзва. Нямаше ли да е супер да можем да разгледаме някое интересно меню и да си поръчаме каквото си поискаме направо вкъщи? Нали все пак в сферата на доставка на храна София и България като цяло вече доста се е развила.

Въпреки това в повечето случаи ни се налага да прибягваме до ресторанти, за които знаем, че доставят по адреси. Или пък не! Всъщност вече имаме едно страхотно удобство, което е буквално на върха на пръстите ни – приложение за доставка на храна.

Онлайн платформата, която завладява България

Разбира се, става въпрос за Foodpanda. Те доста нашумяха напоследък, а платформата им продължава да се развива на пълни обороти. Ако все пак не сте запознати, нека да обясним.

Foodpanda е онлайн платформа, която си има както интернет сайт, така и мобилно приложение. И двете места имат приблизително еднаква функционалност, като целта им е да улеснят хората в поръчката на храна за вкъщи. Най-просто казано Foodpanda събират на едно място страшно много ресторанти от града с техните менюта и ние можем да си поръчаме всичко директно от платформата.

Цялата работа става много лесно и бързо. Не е нужно да се разправяме с нелюбезни служители или да се чудим къде изобщо да намерим менюто на даден ресторант. Просто отваряме приложението, търсим храната, която искаме (а избор има много) и си поръчваме.

А цената?

Всичко това би било доста безсмислено, ако цената за доставка беше сериозна. Хубавото обаче е, че в много случаи е безплатна, а и дори когато не е, сумите са минимални. Като имаме предвид, че почти много от ресторантите в платформата предлагат промоции (например 2 на цената на 1), излиза далеч по-евтино просто да си поръчаме вкъщи или в офиса.

Foodpanda наистина предоставя нещо полезно на българския пазар и се радва на голям успех. Платформата вече е отворена и в много по-малки градове, така че още повече хора могат да се възползват!

Сподели
Предишна страница7 причини да посетиш Online Business Conference 2019
Следваща страницаИновативен плаващ град, който издържа на мощни урагани
Теодор Захариев е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове. Поддържа собствен SEO блог – SeoTeo.info, в който можете да обогатите знанията си за SEO.