Power Rangers

Ето го и пълният трейлър на филма Power Rangers. Ясно е, че доста хора очакват да го видят, но въпросът е дали актьорите ще се забавляват, или просто ще изглеждат глупаво. Самият трейлър не е много обнадеждаващ. Продукцията излиза на 24 март.

Logan

Повече подробности за филма можете да прочетете тук.

Colossal

Това е доста необичаен филм за чудовища и изглежда забавен. Ан Хатауей е в главната роля. Има и нещо огромно, подобно на Годзила или някакво извънземно, което тероризира Сеул. Актрисата и нещото са свързани по много интересен начин. Просто гледайте около 30 секунди от трейлъра и ще разберете за какво става въпрос. Излиза на 7 април.

City of Tiny Lights

Едно от хубавите неща на 2016 е всеобщото желание на всички Риз Ахмед да е навсякъде. Ето го и него – в интересно изглеждащ криминален филм. Действието се развива в Лондон, а Ахмед играе детектив, който търси изчезнала жена. Той също излиза на 7 април.

Abstract: The Art of Design

Този трейлър идва мааалко в повече, но сериите изглеждат доста интересни. Abstract е сериал от осем епизода, който показва повече за дизайнерите и тяхната работа. Става въпрос за всякакви дизайнери – на мебели, обувки, коли, сгради… Премиерата на сериала е на 10 февруари.