Brimstone

Brimstone е доста странно изглеждащ Уестърн, в който се разказва за една жена, обвинена без причина в престъпление. Въпреки че от трейлърът се добива чувството, че сюжета на филма е доста жесток към жените, продукцията всъщност е обявена за „феминистичен Уестърн“. Тоест със сигурност няма да е обичайния Уестърн и ще има какво ново да видите в него. Излиза на 10 март.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qj1tpBYiHnU

The Leftovers

The Leftovers се завръща като за последно. От трейлъра за съжаление не разбираме почти нищо, но настроението, което създава е страхотно. Трети сезон започва на 16-ти април.

My Cousin Rachel

Рейчъл Вайс играе мистериозна, убийствена роля… Трейлърът изглежда страхотен особено с прекрасните пейзажи и всички тези свещи. Филмът излиза на 9 юни.

King Arthur: Legend of the Sword

Трейлърът не е много обещаващ, както сами виждате. Не трябва обаче да съдим филма по тези избрани 46 секунди от него. Режисьорът е Гай Ричи, който направи филмите за Шерлок Холмс с Робърт Дауни Джуниър, което означава най-вероятно, че и този филм няма да се придържа на 100% към реалната история. Излиза на 12 май.

The Village of No Return

Това е доста безумно изглеждаща комедия, която включва хора от някакво село, които са си изтрили спомените и някакви бандити… Може пък да е забавен. Излезе в Тайван тази седмица, но не се споменава нищо за по-широко разпространение.