С по-тънък и по-лек дизайн и по-висока производителност, второто поколение Moto Z Play предлага функционалностите, които ви липсваха досега, и, разбира се, е абсолютно съвместим с нерядко наричаните “магически” Moto Mods.

С изцяло метален дизайн, Moto Z2 Play е мощна комбинация от стил и издръжливост. Освен впечатляващата визия, флагманът притежава още 5,5’’ Full HD Super Amoled дисплей, на който всяка ваша снимка ще изглежда като картичка, от която трудно ще откъснете поглед. А благодарение на новата технология с двоен автофокус и двойна светкавица лесно ще откриете фотографския си талант. И тъй като е почти непосилно човек да се раздели с подобно удобоство, от Motorola предвидливо са включили батерия с капацитет до 30 часа, Turbo Power зарядно2 и 2,2 GHz осемядрен процесор, който се справя безпрепятствено с всекидневните предизвикателства.

С Moto Z2 Play ще създавате по-ясни и красиви снимки дори при слаба светлина благодарение на комбинацията от лазерен и двоен автофокус. Следващото поколение лазерен автофокус е с увеличен обхват до 5 м, за да фокусирате обекти на тъмно три пъти по-бързо. А с 5МР предна камера с двойна светкавица тенът ви ще сияе на всяко нощно селфи.     

С Moto GamePad модула трансформирате телефона си в удобна гейминг конзола – само с едно щракване. С двойни контролери, D-pad и четири екшън бутона играете пълноценно навсякъде. А вградената батерия от 1035 mAh ще ви помогне продължително и безпрепятствено да се забавлявате с любимите си игри.

Останалите модули са JBL SoundBoost, Moto Turbo Power Pack и Moto Style Shells.