Както знаете, можете да намерите абсолютно всичко, каквото ви трябва в Китай стига да знаете къде да го потърсите. Ютубърът Скоти Алън изглежда иска да докаже точно това. Идеята му е следната – да се опита да си сглоби сам iPhone 6s с резервни части закупени от уличните продавачи в Китай. Крайният резултат ще ви изненада… Чисто ново устройство за скромната цена от 300 долара.

Във видеото, което е по-малко от 24 минути, можете да видите откъде му е хрумнала идеята и внимателно да проследите целия процес на намиране на части и сглобяване. Ще се удивите, освен ако вече не сте виждали тези места, как наистина можете да намерите абсолютно всичко от-до, което ви трябва за един iPhone 6s в магазинчетата из китайските улички.

Скоти, разбира се, среща и трудности по 6s пътя. Освен това крайната цена, която се споменава от 300 долара е на крайния продукт. В тези 550 лева не са включени парите похарчени за всички части, които са се счупили, нито парите за всички инструменти необходими за сглобяването. Всъщност ютубърът споделя, че е дал „повече от 1000 долара“ за тази своя идея. И все пак това видео е един път. Гледайте го!