Ново видео, снимано с дрон от YouTube потребителят Matthew Roberts показва как напредва работата по Apple Park — чисто новият кампус на компанията.

Във видеото се вижда главно, че работата във вътрешното пространство е така да се каже на финален етап. Поставени са водонепропускливите повърхности на дъното на езерото, което значи, че скоро то ще бъде напълнено с вода. Освен това входът към Steve Jobs Theater е почти готов. Посетителският център също се издига.

Най-интересното в случая е плевнята Glendenning Barn, която се намираше на мястото на строежа. Това е една много стара плевня, която е била част от ферма и сега притежава историческа стойност. Apple обещаха да я запазят цяла, като я разглобиха по време на строежа. Сега тя е сглобена както подобава и стои във вътрешното дворно пространство на кампуса.

Apple споделят, че ще използват Glendenning Barn за складиране на апаратура за поддържане на зелените площи, което е препратка към нейното предназначение когато е била част от тамошната ферма.