Технологичният влогър Алекс Колев от Tech Tips Media представи новите слушалки на Sennheiser – IE200. Във видео ревюто той обръща внимание, че тези слушалки влизат с малко по-особен ъгъл в ухото, а кабелът минава зад него. Те могат да бъдат поставени по два различни начина в ухото в зависимост от това дали искате да изолират повече или по-малко, което ще даде отражение на количеството бас, което ще чувате.

В комплекта са включени два вида накрайници – силиконови и от мемори пяна. IE200 са In-ear-monitors и предлагат точен звук и страхотен комфорт, и идват на цена около 250 лева.

IE200 са идеални за любителите на електронната музика и на музика, която разчита на малко повече бас.

За да разберете повече подробности за слушалките Sennheiser IE200 гледайте цялото ревю във видеото:

Сподели
Предишна страницаНова молекула може да излекува рак
Следваща страницаЧай за отслабване: революция в контрола на теглото
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.