https://mylead.global/bg

Кой днес не мечтае да печели пари, без да излиза от вкъщи? Въпреки факта, че текущата година доста силно провери възможностите на пазара, много от нас все още трябва да стават всяка сутрин и да пътуват на дълги разстояния, за да стигнат до офиса, често преминавайки задръствания в ранните часове.

 

Как да се предотврати това? На помощ идва MyLead, с който стотици хиляди хора вече са започнали сътрудничество, а отскоро и българите, които просто желаят да избегнат ежедневните сутрешни пътувания до работа.

Какво е MyLead и как да печелите пари с платформата?

Това е афилиейт мрежа и на малко по-достъпен език това е просто платформа, която позволява да печелите пари чрез интернет. Афилиейт маркетинга не е нищо повече от печелене на пари чрез препоръки. Нещо повече, като работите с MyLead, можете да забравите за неудобните дънки или бялата риза и да започнете да печелите пари дори от леглото си. Струва си да се добави, че за да стартирате това приключение не е нужно да инвестирате собствените си пари или да имате специални познания. Създаването на акаунт в платформата е напълно безплатно и получавате цялата необходима информация под формата на публикации в блога или видео уроци. Освен това можете да разчитате на подкрепата на ментор и 24/7 контакт с екипа на поддръжката.

„MyLead е един от трите уебсайта, в които стартирах едновременно, но това е един от трите, които не съм напуснал и печеля пари тук от 2015 г. Оттогава интернет е единственият ми източник на доходи. Разнообразие от програми, полезна поддръжка, бързи плащания, само плюсове – препоръчвам го на всеки, който иска да печели пари в мрежата!“ – това казва един от потребителите на MyLead – Bartolini24, който сътрудничи с портала в продължение на много години.

Може ли и Вие да печелите пари?

Отговорът е да. Не е нужно да сте популярен блогър или дори да имате собствен уебсайт, за да печелите пари с афилиейт маркетинг. Партньорските линкове могат да бъдат препоръчани по хиляди начини. Може да ги изпращате на Вашите приятели в лични съобщения, чрез коментари в онлайн форуми или в социалните медии, дори да закупите рекламно пространство в портал. Може би с течение на времето Вашите действия ще станат толкова усъвършенствани, че ще намерите за необходимо да създадете свой собствен уебсайт или блог. В момента трябва да не забравяте само едно нещо – печеленето с афилиейт маркетинг е за всеки, който има идея за промотиране на линкове.

Как да започнете да печелите пари онлайн?

Първо, трябва да създадете безплатен акаунт на сайта. Когато направите това, ще получите достъп до безплатно обучение, което ще Ви разкаже малко повече за всички възможности, които Ви очакват. След това избирате партньорска програма, която искате да започнете да промотирате. Генерирате своя уникален линк и започвате да действате. Можете да рекламирате продукти или услуги, където пожелаете – в социалните медии, в онлайн форуми или на Вашия собствен уебсайт. Когато някой използва Вашата препоръка, например закупи продукт, Вие получавате възнаграждение. За какво може да получите пари?

Програмите в MyLead се заплащат в различни модели, означени със съкращенията: CPL, CPS, CPA и CPC. Те означават начина на награждаване на Издателя (тоест Вас), който препоръчва дадена партньорска програма.

При CPL модела получавате възнаграждение за всеки лийд, генериран от потребителя или за привличане на клиент. Това може да бъде например изразяване на желание на клиент да използва дадена услуга, като въведе данните си за контакт във формуляр на продажбената страница. CPS означава възнаграждение за всяка продажба, например в онлайн магазин. Ставката обикновено се изразява като процент от стойността на поръчката. CPA моделът награждава за действие, извършено от клиента. Едно действие може да бъде например закупуване на достъп до VOD услуга или изпращане на SMS с повишена цена. От своя страна CPC е възнаграждение, което се заплаща  за всяко кликване върху партньорски линк или рекламен банер.

 

Парите, които спечелите, могат да бъдат изпратени по банковата Ви сметка или в един от популярните онлайн портфейли и можете да наредите превод само от 20$. Така че, ако вече не сте доволни от работата на пълен работен ден и търсите решения в живота, които ще го направят малко по-приятен, опитайте да печелите пари с MyLead. Не губите нищо и наистина можете да получите много.

Сподели
Предишна страницаAI проектира роботи
Следваща страницаБезплатна информация за кампанията за ваксиниране срещу COVID- 19 на телефон 0800 14 515
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.