ловци
Снимка: Ghostbusters The Video Game

Пол Фейг (Шаферки, Нежна полиция), режисьорът, който беше назначен за reboot-а на успешната поредица „Ловци на духове“ (Ghostbusters), в крайна сметка потвърди, че такъв филм наистина ще има и той ще го режисира.

Фейг ще работи по сценария заедно с Кейти Диполд, като слуховете за отбор ловци жени също е потвърден. Много хора смятат, че това е нужно на филма, за да стане по-интересен и да покаже нещо ново и оригинално. Затънали сме до гуша от класическите ловци на духове – анимационни филми, комикси, екшън фигурки… Трябва ни нещо ново и група интересни актриси ще го доставят!

And who’re we gonna call? По думите на Бил Мъри, най-добрият отбор от актриси е може би следният: Кристен Уиг (Шаферки и Аз, проклетникът), Линда Карделини (Спешно отделение), Ема Стоун (Невероятният Спайдър-мен, Южнячки) и Мелиса МакКарти (Самоличност на аванта, Майк и Моли).

Какво смятате за тази новина? Гледа ли ви се нов Ghostbusters с мацки, които ловят духове и носят прахосмукачки на гърба си? А предложението на самия Бил Мъри за отбора?