Снимка: Star Trek: Into Darkness

Няма кой да не се съгласи с мен, че Бенедикт Къмбърбач е може би най-добрият млад актьор в момента. Само помислете! Сериалът „Шерлок“ (Sherlock), в който го виждаме като младия Шерлок Холмс, най-великия детектив на света (на чийто пръст не може да стъпи дори Хорейшио), представен в 21-ви век; „Боен кон“ (War Horse) на Спилбърг е чудесно негово изпълнение; в „Хобит“ е жесток дракон; „Star Trek: Пропадане в мрака“ (Into Darkness) и още, и още… Аз лично нямам търпение специално за „The Imitation Game“, където играе прословутия математик Алан Тюринг. А дори няма да споменавам перфектната му игра в постановката „Франкенщайн“ на английския театър!

Много станаха, да. Взех, че се разписах. Та какво искам да кажа с това? Къмбърбач е невероятно надарен актьор, с чудесни умения, знае как да ги използва и по този начин печели ужасно много фенове по цял свят. Печели също и роли, които не бих могъл да си представя да са изиграни от някой друг.

Виж още: Как се отказах от Android и преминах на Windows Phone!

Какво искам обаче да ви покажа днес? Миналата седмица Къмбърбач бе на гости в The Graham Norton Show по BBC America, където си говори с водещия за престоящите му филми, слуховете за това, че ще играе в новия Star Wars (на които отговаря просто с „Без коментар!“) и още други интересни неща. Тук трябва да се обърне внимание на три неща: имитацията му на Джар Джар Бинкс от „Епизод I: Невидима заплаха“ на Star Wars, гласа на дракона Смауг от „Хобит“, без допълнителната компютърна обработка и… малко смях около превърналата се във фурор грешка в произношението му на думата „пингвини“ в един документален филм. Спокойно, ако не знаете за какво става въпрос, във видеото има и откъс от това.

Приятно!