Като продължение на анкетата, която пуснахме преди време за родните оператори, днес сме ви подготвили нова, с която да съберем вашите гласове и да разберем кой е операторът с най-добро обслужване на клиентите си.

За целта е нужно просто да дадете своя глас в анкетата по-долу и да споделите в коментарите причината, накарала ви да гласувате така. Може просто да разкажете някоя случка, която е оставила добри или лоши впечатления у вас, както и да дадете своите препоръки към всеки един от операторите.

За всички останали, които имат някакви претенции към нашите анкети ще напомним, че ние не сме агенция за проучвания и не ни се плаща за това. Правим тези анкети, за да съберем мнението нa потребителите, които четат Smart News. Ако някой иска разбивка на общественото мнение по възраст, пол, населено място и т.н. – може да заплати за това на съответните агенции.

8 Коментари

  1. Гласувах за Теленор, защото ги ползвам и съм доволна, не е имало случай да не намеря отговор на въпрос или проблем, а когато ми се наложи да звъня на Мтел (в къщи има и ползващи този оператор), направо ми пониква брада от чакане, нищо не се е променило на *88 от както се помня… За съжаление! Отделно миналата година имах отчайващи приключения с мтелци, при преподписване на договор, които се проточиха два-три месеца, така че този оператор е на дъното като обслужване, но се опитва още по-надолу да слезе! Макс са много зле и те, разкарах ги преди година, от Виваком нямам преки впечатления.

  2. Аз гласувах за Мтел, но всички са еднакви. По един офис на мтел, виваком и теленор, съм много доволен, може би защото ме познават като клиент, но като отида в други офиси винаги съм разочарован.
    От теленор, съм най-разочарован, може би най-много ги натискат от централата или са най-нахални, мен лично много ме дразни като настояват да подписвам договори които те ми предлагат, или да си вземам телефони които те предлагат. Нямат спирка, при плащане на сметка са ме държали повече от 10 мин без да ми дадат касовата бележка, при положение, че поне 10 пъти съм казал, че не се интересувам.

  3. Не е точно така.
    На книга са си с отделно началство и отделен оператор (виртуален оператор). Марката е собственност на собственика на мобилтел, A1 Telekom Austria. Боб е на A1 Telekom Austria, не на мобилтел. Друг е въпроса как са уредени нещата в БГ, дали не сме ги побългарили. По принцип трябва да е отделен оператор, дефакто, който е на BOB може да сподели.

  4. Виваком. Ползвам услугите на Виваком от много години и до сега винаги съм получавал коректно обслужване. Работил съм във Глобул и Виваком, запознат съм с политиката на компаниите спрямо клиентите.

  5. АЗ ГЛАСУВАМ ЗА ЕМ ТЕЛ ЗАЩОТО ИМАТ ПО ДОБРИ ОФЕРТИ И ЕФТИНИ ПЛАНОВЕ КАТО ПРОДУКТ

Comments are closed.