YotaPhone 2

YotaPhone 2 е наследникът на руската гордост YotaPhone. Смартфонът, който се отличава от всички останали модели на пазара със своите два дисплея, бе представен преди няколко седмици, а вече се продава и в България. YotaPhone 2 не е сред най-търсените продукти сред масовия потребител, защото не е чак толкова популярен, но за технологичните маниаци той би предизвикал интерес.

ВИЖ ОЩЕ: Обзор на технологичната 2014 година на Apple

Наскоро ние ви показахме YotaPhone в подробно ревю. YotaPhone 2 надгражда това, което ни бе представено в предната версия и идва с 5-инчов AMOLED дисплей с Full HD резолюция. На гърба има и 4.7-инчов EPD дисплей. Хардуерната мощ идва от чипсетът Snapdragon 800, 2 GB оперативна памет и 32 GB вградена памет. От гледна точка на фотографията имаме 8 мегапиксела основна и 2 мегапиксела предна камера. Какво вече ви е ясно, това не е най-доброто, което се предлага в момента на пазара. Определено е сериозен ъпгрейд, ако го съпоставим с неговия предшественик, но не е нещо зашеметяващо. Също така не може да кажем, че е и за изхвърляне.

Сега, след като знаете какво предлага този телефон, нека да поговорим и за цената. Добре знаете какъв бум предизвикаха цените на iPhone 6 преди време. Е, този телефон явно ще се състезава с него, защото сумата, за която може да си го купите у нас е 1555лв. И това е „промо“ цената, която обявиха от Техномаркет. За сравнение, цената на iPhone 6 в брой, без абонамент, е 1 359,90 лв в Теленор.

Оставям коментарите на вас.