Предложението важи в цялата търговска мрежа на оператора при заплащане в брой или при сключен договор за лизинг

 

До края на месец май Yettel предлага отстъпка от 20% за множество умни устройства на Samsung, част от портфолиото на мобилния оператор. От намалението могат да се възползват всички бъдещи и настоящи клиенти на Yettel.

В отстъпката участват множество модели на Samsung, но сред най-атрактивните са смарт часовниците от серията Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic в BT и LTE вариантите си.

Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic разполагат с най-новите хардуерни подобрения на Samsung, по-голям дисплей и разширена вътрешна памет спрямо предишното поколение. Това са първите модели на бранда, оборудвани с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз в сравнение с моделите до този момент. Графичният процесор е 10 пъти по-бърз от предишното поколение, а RAM паметта е с 2 пъти по-голям капацитет. Благодарение на впечатляващите 16 GB вътрешна памет има място както за приложения, така и за музика и снимки, които са защитени от Samsung Knox. Часовниците разполагат с уникалния сензор на Samsung – BioActive, който е с по-малък и по-компактен дизайн и същевременно по-прецизен в отчитането на резултатите.  Това са и първите смарт часовници, снабдени с чисто новата операционна система Wear OS Powered by Samsung, която е резултат на колаборацията между Samsung и Google, и гарантира потребителско изживяване от  следващо поколение за приложенията на Google.

Galaxy Watch4 BT вариант с размер 40мм може да бъде закупен на цена 323,69 лв. в брой или за 13,39 лв./месец при сключен договор за лизинг, а LTE вариантът с размер 40мм – 416,49 лв. в брой или 17,19 лв./месец – отново с договор за лизинг.

Galaxy Watch 4 Classic BT вариант с размер 46мм може да бъде закупен на цена 509.99 лв. или за 20.99 лв./месец при сключен договор за лизинг,  а LTE вариантът с размер 46мм – 587,99 лв. в брой или 24,19 лв./месец – отново с договор за лизинг.

Сред намалените продукти можем да видим и три варианта на безжични слушалки Samsung. Едни от тях са и новите Galaxy Buds2. Динамичните им двупосочни високоговорители произвеждат ясни високи тонове и силен дълбок бас, докато функцията за активно шумопотискане спомага за блокиране на нежелан страничен шум. Те са най-малките и най-леките слушалки на Samsung досега и се отличават с комфортна ергономична форма. Цената им е 212,49 лв. в брой или 10,49 лв./месец при сключен договор за лизинг.

Намалена е и фитнес гривната Galaxy Fit2, която в момента струва само 67,99 лв. Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете тук.