Потребителите могат да се възползват от офертата през целия юни както за покупка в брой, така и на лизинг

 

През юни Yettel излиза с горещо предложение за всички почитатели на технологиите на Apple и страхотните AirPods. Актуалното трето поколение безжични слушалки на компанията могат да бъдат намерени с 50% отстъпка от стандартната цена в цялата търговска мрежа и в сайта на оператора за един летящ старт на лятото с много музика, любими подкасти и видеосъдържание. До края на месеца цената на AirPods 3rd Gen със специалния калъф за зареждане Lightening Case пада наполовина и потребителите могат да ги грабнат за 199,99 лв. в брой вместо за 399,99 лв., както и на изплащане за 9,99 лв. на месец вместо редовната цена от 19,49 лв. за 24 месеца.

APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Charging Case идват с характерния изчистен и стилен дизайн на бранда. Те са изключително леки, като една слушалка тежи само 4,28 г. и дори в комбинация с калъфа си за зареждане теглото им не надвишава 40 г. За тази компактност работи и стъблото им, което е с 33% по-късо от това на предишното поколение, без това да компрометира технологията на звука: във всяко от тях има специален сензор за управление на музиката и разговорите.

Технологията на слушалките позволява възпроизвеждането на завладяващ пространствен звук, благодарение на това, че жироскопите и акселерометрите в AirPods работят заедно. Те проследяват движенията на главата, така че звукът звучи сякаш носещият ги е в центъра на възпроизвежданото съдържание. Динамичният драйвер, адаптивният еквалайзер и усилвателят с висок обхват позволяват на меломаните да извлекат максимума от всякакъв вид музика.

Безжичните слушалки позволяват до 6 часа време за слушане и до 4 часа разговори с едно зареждане, а само 5 минути в красивия Lightning Charging Case дават цял час с любимото аудиосъдържание. С възможността за зареждане от него потребителите ще се наслаждават на до 30 часа време за слушане на музика и подкасти.

Както AirPods, така и Lightning Charging Case са с рейтинг IPX4 водоустойчивост, така че могат да са верен спътник на потребителите навсякъде – и в тежките тренировки, и дори когато се появи дъжд. Те са изключително лесни за употреба и работят чудесно с гласовия асистент Siri за максимално лесно управление.

APPLE AirPods 3rd Generation са страхотно допълнение към всеки смартфон от серията, който носи характерния за Apple дизайн, качество на използваните материали и висока производителност. Специалните аудио технологии и съвместимостта между актуалните iPhone 14 модели, предлагани от Yettel и слушалките, гарантират първокласно мултимедийно изживяване и поглъщащ звук.

Сподели
Предишна страницаMotorola представи новите си сгъваеми смартфони razr 40 и razr 40 ultra
Следваща страницаРевю на охранителната камера Tenda IC6-PRS
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.