Sony Xperia M4 Aqua

От днес в магазинната мрежа на VIVACOM потребителите ще могат да открият очаквания смартфон Sony Xperia M4 Aqua на специална цена от 16,90 лева на месец с най-добрия абонаментен план Net&Call XXL от VIVACOM за две години.

Хитовото устройство бе представено официално от Sony Mobile и VIVACOM в RIU Pravets Resort в края на миналата седмица. По време на бутиковия пикник край брега на езерото гостите имаха възможността да тестват в реално време водо- и прахо- устойчивостта му (гарантирани със сертификат IP65/68) и изключителните 13MP камера с автофокус и 5MP селфи камера с широкоъгълен обектив. Освен издръжлив (с двудневен живот на батерията) и винаги готов за екстремни приключения и пътувания, Xperia M4 Aqua впечатли всички присъстващи и с класическия си дизайн и леко тяло, перфектно качество на картината и мощен осемядрен 64-битов процесор Qualcomm Snapdragon 615 с последната версия на  Android – v5.0 (Lollipop).

Своя дебют в България направи и последния флагман на Sony – Xperia Z3+. В края на юни VIVACOM ще предлага първи сред операторите новото първокласно допълнение към Xperia Z3 серията на Sony.

Наред с богатото портфолио от атрактивни устройства при преференциални условия, и през този месец VIVACOM ще предлага качествени и достъпни мобилни и фиксирани услуги. По време на събитието Момчил Еленков, мениджър Мобилни продукти и услуги за частни клиенти във VIVACOM, обяви и продължението на промоцията за 50% отстъпка за домашен интернет и телевизия за една година – едно от най-популярните предложения на телекома. По желание на потребителите и през месец юни те ще имат възможността да комбинират планове за двете услуги, като базовият пакет за скорост 20 mbps и повече от 40 ТВ канала ще е само за 8,90 лв. на месец за първата година, вместо досегашните 17,80 лв.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS