Най-новото попълнение в смартфон серията на SONY – Xperia E4 ще направи своя дебют за България ексклузивно в търговската мрежа на VIVACOM още в началото на следващата седмица. Издръжлив, стилен и изключително лесен за употреба, моделът идва у нас броени дни след световната си премиера.

ВИЖ ОЩЕ: MWC 2015 – Барселона

В Xperia E4 японският производител залага на най-предпочитания от потребителите дисплей – 5 инча, с технология IPS, осигуряваща перфектна картина с ярки цветове и наситен контраст. Устройството е оборудвано с четириядрен 1.3GHz процесор, 8 GB вградена памет, 1GB RAM и работи с операционна система Android OS, v4.4.4 (KitKat). Мощната 2300mAh батерия гарантира до два дни издръжливост, а за тези, които искат да разчитат на него още по-дълго време, е на разположение икономичният режим на батерията – STAMINA. Той може да увеличи времето в режим на готовност, като автоматично изключва изтощаващи батерията приложения, когато екранът е изключен, и ги рестартира, когато екранът отново е включен. С режима Ultra STAMINA телефонът може да работи цяла седмица само с основните си функции.

Освен с отличителния си първокласен дизайн, новият модел ще се хареса на всички потребители и любители на фотографията със своите камера технологии. Смартфонът предлага 5MP основна камера с LED светкавица и 2MP предна камера, функции за автоматично разпознаване на сцената и за подобряване на изображенията, както и вградени в камерата приложения, които гарантират страхотни снимки с минимални усилия.

Sony Xperia E4 се позиционира като изключително достъпен смартфон с цена от 3.90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор за плана MaxiCall XXL от VIVACOM.