След проблемите на Samsung с техния фаблет Galaxy Note 7, много потребители се обърнаха към Xiaomi, които предстоеше да представят най-новия член на своето семейство. Това е Mi Note 2, който дебютира като 5.7-инчов смартфон с извит дисплей преди няколко седмици. Вчера устройството за първи път беше пуснато в продажба в официалния магазин на Xiaomi и наличните бройки бяха изкупени за около 50 секунди.

Не е ясно колко устройства са били налични за продажба, но знаем, че стратегията на Xiaomi е такава — по-малко бройки, ниски цени и евтини доставки. По този начин те създават търсене за своите продукти, които освен това са и конкурентни. В случая най-голямото предимство на Mi Note 2 е това, че той не експлодира като Samsung Galaxy Note 7. Какво друго обаче може да ни предложи той?

Смартфонът идва с 5.7-инчов FullHD (1080p) дисплей, процесор Snapdragon 821 и избор между 4 или 6GB RAM. Вградената памет е до 128GB, а капацитетът на батерията — 4070 mAh. Другото му предимство е камерата, която в случая е 22.5 мегапиксела. Разбира се, тя трябва да бъде тествана, за да се разбере дали може да се конкурира с тази на Note 7.

Какво ще кажете? Харесва ли ви Xiaomi Mi Note 2? Бихте ли си купили този смартфон? Като говорим за закупуването му, следващата онлайн продажба е планирана за 8 ноември. Следете онлайн магазина на компанията.

1 коментар

Comments are closed.