XIAOMI Mi 10T и Mi 10T Pro с ваучер за 50% отстъпка от цената на еко продукти предлага Теленор на своите клиенти. До 15 април всеки, който закупи един от двата модела смартфони XIAOMI, ще може да се възползва от 50% отстъпка от цената в брой на прахосмукачка-робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro или пречиствател за въздух XIAOMI Mi Air Purifier Pro.

Отстъпката в цената на един от двата продукта е валидна само за онлайн поръчка в сайта на Теленор и с уникален код от ваучер, който всеки клиент ще получи при закупуването на смартфон XIAOMI Mi 10T или Mi 10T Pro. Срокът за използване на ваучерите е до  31.05.2021 г.

Пречиствателят за въздух Mi Air Purifier Pro е в състояние да намали всякакви застрашаващи здравето частици като полен, прах и много по-сериозни алергени като PM2.5 или формалдехид. Оборудван е с усъвършенствана система за налягане на въздуха, която сменя въздуха в стаята осем пъти в час.

Прахосмукачката-робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro е с по-големи резервоари за прах и вода, по-интелигентна система за картографиране и почистване, както и по-голяма батерия. С едно зареждане на батерията могат да бъдат напълно почистени помещения с до 180 кв.м. площ.

Освен отстъпка в цената на прахосмукачката-робот и пречиствателя за въздух,  двата модела – XIAOMI Mi 10T и Mi 10T Pro, се предлагат в комплект с фитнес гривна XIAOMI Mi Band 5.

Кампанията важи за цялата търговска мрежа на Теленор.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

 

 

Сподели
Предишна страницаТеленор със специална селекция дамски устройства за 8 март
Следваща страница3D печат на кост директно в тялото
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.