Allview наскоро представи 7-инчовия таблет WI7 и хибридния нетбук WI10N. И двете устройства работят с Windows 8.1 и представляват заплаха за конкурентните предложения на другите производители в този клас.

Allview WI7 е със 7-инчов дисплей с резолюция 1024х600 пиксела, четириядрен Intel Atom процесор с честота до 1.83 GHz. За графиките се грижи Intel HD, а оперативната памет е 1GB. Включеният едногодишен абонамент за Office 365 Personal може да се използва за WI7 компютър и смартфон. Това гарантира най-новата версия на Office програми и 1TB онлайн OneDrive пространство. Файловете се синхронизират чрез устройствата, с лесен достъп и споделяне.

Като първи впечатления може да споделим с вас, че WI7 ни харесах. Windows 8.1 е доста бърза операционна система, която предлага в същото време и много възможности. Успяхме да ползваме WI7 за известно време и то не ни създаде някакви проблеми. Като дизайн може би не са най-доброто, което може да си купите, но със сигурност не е сред най-скъпите. За работа вкъщи, за да свършите нещо набързо в движение или просто за забавление, WI7 е доста добро решение за този клас смарт джаджи.

Новите продукти са налични за продажба на цена от 69,95 евро за WI7 и 199 евро за WI10N. За повече информация посетете www.allviewmobile.com/e-shop.