В тези времена все още има ужасно много хора, които не вярват, че глобалното затопляне е реална и наистина голяма опасност за бъдещето на човечеството. Тази толкова наболяла тема се избягва, политизира се и въпреки това управляващите на големите държави изобщо не я коментират. На всичкото отгоре новият президент на САЩ не вярва в глобалното затопляне…

Ако търсите начин да се запознаете по-дълбоко с тематиката, да чуете различни мнения по въпроса, или просто да се образовате на тема глобално затопляне, може би имам точния подкаст за вас. Той се казва Warm Regards (схващате ли играта на думи?) и цели да запознае хората с всички аспекти на проблема.

При сериозните подкасти е много важно какви и кои са водещите. В случая сте в сигурни ръце — водят го метеорологът Ерик Холтаус, палеокологът от университета в Мейн Джаклин Джил и Анди Ревкин, който е журналист на New York Times.

Можете да се абонирате за Warm Regards през SoundCloudiTunes или която и друга платформа да ползвате. Също можете да последвате шоуто във Facebook и Twitter.