Играй футбол с Пеле! Бразилската футболна легенда Пеле лансира първото и единственото официално приложение – „Пеле: Кралят на Футбола“, което идва предварително инсталирано ексклузивно върху таблети и телефони VONINO, заедно с ваучер бонус, предоставен от VONINO.

В края на април месец гигантът на спорта Пеле лансира първото приложение за игра на мобилни телефони и таблети „Пеле: Кралят на Футбола“(www.peleapp.com) по време на събитие в най-големия магазин Apple в Ню Йорк. На събитието присъстваха създателите на играта „Cosi Productions” и самият Пеле, който участва и във „Въпроси и Отговори”, модерирани от спортната журналистка Джорджи Томпсън.

,,Това е нов и много забавен начин да бъда в контакт с моите фенове и по-специално с по-новото поколение фенове на футбола, които никога не са имали възможността да ме гледат на терена. Очаквам с нетърпение, по интерактивен начин, да споделям с потребителите на това приложение опита от своя живот и кариера и някой ден да се срещна с няколко щастливци’’, казва Пеле.

,Добавихме нашата любов към игрите и към спорта и ги съчетахме, за да осигурим едно забавно преживяване, съвсем ново за игрите на мобилни устройства – като предоставяме на феновете единствения шанс да играят срещу легендата на футбола Пеле’’, обясняват Josh Blitz и Kane Swerner, съоснователи на „Cosi Productions”. „Пеле: Кралят на Футбола“ е първата по рода си игра, която предоставя страхотни награди в реалния живот и силно визуално преживяване  – и ние виждаме това като стъпка напред за игрите за мобилни устройства“.

По случай лансирането на тази игра Vonino промотира конкурса “ С VONINO заминаваш за Световното първенство по футбол, за да се запознаеш с ПЕЛЕ”. „С тази игра желаем да възнаградим лоялните клиенти на бранда VONINO и да промотираме уникалната възможност за достъп до изживявания от живота и кариерата на Пеле, като играят „Пеле: Кралят на Футбола“.

Правилата на конкурса и информация за това как може да спечелите голямата награда можете да намерите тук : http://www.peleapp.com/pele/competition-terms/

Увлекателното приложение ,,flick-to-shoot” кани потребителите да стъпят по следите на Пеле, като откриват своя път от мегданите в Бразилия до величието на световната сцена.  Първата по рода си биографична игра се намира предварително инсталирана в устройствата VONINO, но може да бъде свалена безплатно на всички устройства iOS или Android. Играта представя виртуални играчи в 3D и предоставя на играчите възможността за печелене на реални награди: билети за финала на Световното първенство в  Бразилия и достъп до „Seif’’, където потребителите могат да гледат оригинални клипове с интервюта с легенди на футбола.