VIVACOM пуска нов продукт без аналог на пазара в България. HYBRID e абонаментен план, който за пръв път предлага на потребителитегъвкавостта за контрол на разходите на предплатените пакети, съчетана с атрактивните условия на абонаментната услуга. Срещу 10 лв. на месец те получават 600 минути и 600 SMS къмVIVACOM, още 30 минути към всичкиостанали мрежи и неограничен интернет със 150 MBна максимална скорост. Планът ограничава изходящите повиквания след изчерпването на включените в месечната такса услуги, а клиентът може да заплати допълнително желана от него сума на принципа на предплатените карти и така да има пълен контрол над разходите си.

Ключово предимство на HYBRID e фактът, че след изчерпването на включените услуги или при желание да използва други извън включените в пакета, клиентът може за презареди баланс по сметката си, като за целта използва всички стандартни начини за презареждане на предплатена карта. Това дава възможност за гъвкаво управление на разходите, тъй като няма да му позволи да натрупа допълнителна сметка над своята месечна такса, а наличието на месечен абонамент ще му осигуриосвен много включени услуги и преференциални цени при избор на нов телефон.

Новата хибридна тарифа е специално създадена за млади хора между 14 и 25 години, които искат да комуникират с всички и навсякъде, без да се притесняват от големи сметки.