Всички членове на клуба на лоялните клиенти на VIVACOM вече ще получават пълната информация за преференциите, от които могат да се възползват, директно на своя смартфон. От тази седмица в портала за приложения на телекома – VIVA Apps – има специална секция на лоялната програма VIVAClub. Безплатната апликация съдържа всички партньорски оферти, актуални промоции и игри, които са налични за потребителите с клубна карта. С опцията „Близо до мен“ те ще имат възможност лесно да локализират най-близо намиращите се до тях обекти на над 90 партньора, в които да използват атрактивни отстъпки и специални предложения. За да бъде още по-удобно и полезно за клиентите на VIVACOM, приложението дава възможност за отбелязване на любими оферти и регулярни известия за нови промоции.

ВИЖ ОЩЕ: Samsung Galaxy Note Edge вече в магазините на VIVACOM

Самият портал VIVA Apps е предварително вграден във всички смарт устройства, закупени от търговската мрежа са телекома. За останалите телефони с операционна система Android може да бъде изтеглен безплатно от сайта на компанията – www.vivacom.bg.

Сега е моментът и всеки клиент, който отговаря на критериите за включване в лоялната програма VIVAClub, но не е заявил своята членска карта, да го направи.  Условията за участие в програмата са няколко: да използва поне една от абонаментните услуги на телекома – фиксирана, мобилна услуга, интернет или телевизия, да е активен клиент в последните шест месеца и да няма закъсняло плащане на сметка за този период. Ако тези три изисквания са изпълнени, абонатът се включва автоматично в клуба, получава едно от общо три нива на лоялност и може да заяви своята VIVAClub карта напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на номер 123. С нея потребителят получава целогодишно преференциални цени и отстъпки във всички VIVACOM магазини, както и в над 90 партньорски обекти, сред които бензиностанции, магазини за техника, туристически курорти и хотели, популярни марки за облекло, грижа за дома и други.