За да отговори на нуждите на своите клиенти за по-дълги разговори в страната и чужбина и неограничено сърфиране в интернет, от месец март VIVACOM разширява портфолиото си с две нови тарифни линии Smart Call и Smart Net. Плановете са изключително подходящи и за клиенти на предплатени услуги, търсещи алтернатива с минути и MB на цени, сходни с тези на текущите им планове.

Тарифната линия Smart Call залага на включени минути за разговори както в национални мрежи, така и за международни. Най-изгодният вариант – Smart Call XL – дава възможност за неограничени разговори към всички мрежи в страната, 1500 минути в Първа международна група и 1 000 МВ на максимална скорост само за 25,99 лева на месец. А в комбинация с други услуги, цената на месец може да достигне 21,99 лева.

Smart Net е създаден, за да удовлетвори нуждите на абонати, които прекарват повече време в интернет, използват разнообразни мобилни приложения и предпочитат да общуват в социалните мрежи. Най-високият план от линията – Smart Net L – предлага 5 000 МВ на максимална скорост в комбинация с 500 национални минути за 19,99 лева на месец. Той, както и средният вариант Smart Net М, включва 128 GB безплатно облачно пространство в pCloud, за съхранение на любимите снимки, музика, електронни книги и всички важни файлове на потребителите.

Плановете от двете нови тарифни линии вече се предлагат в магазините на VIVACOM.