Виена

5 тридневни пакета за двама във Виена с включени самолетни билети, 4-звезден хотел, трансфери, закуска и новогодишна вечеря могат да спечелят притежателите на карта за лоялни клиенти на VIVACOM – VIVAClub. Такава карта реално може да има всеки, който ползва поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и няма закъснели плащания.

За да си осигурят шанс за един от петтедвойни пакета с TravelTSH, потребителите трябва да се регистрират и да отговорят правилно на три въпроса, свързани с лоялната програма на VIVACOM, а победителите ще бъдат изтеглени в томбола. Играта е достъпна на корпоративния сайт на оператораwww.vivacom.bg/VIVAClub в продължение на 8 дни от днес до 17 ноември, 2013 г. Ако участникът няма издадена карта, но отговаря на дефиницията за лоялен клиент, може да я заяви напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на телефон 123 и да получи номера на картата си в момента на своята заявка.

Точните правила на играта са публикувани тук.

 

За да бъде човек лоялен клиент на VIVACOM, той трябва да използва поне една от абонаментните услуги на телекома – фиксирана, мобилна услуга, интернет или телевизия, да е активен клиент в последните шест месеца и да няма закъсняло плащане на фактура за този период. Ако отговаря на тези три условия, той се включва автоматично в програмата, получава едно от общо три нива на лоялност и може да заяви своята VIVAClub карта напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на номер 123.

С VIVAClub всеки лоялен клиент има възможността да ползва отстъпки за множество услуги – от продукти за домакинството до банки и автомобилни компании, както и специални оферти за телефони, лаптопи, таблети и друго оборудване. Отстъпките стигат до 50% и важат за всеки лоялен клиент на оператора. Единственото условие, за да се възползва потребителят от тези отстъпки, е да носи със себе си своята валидна VIVAClub карта.

 

снимка: viaorbitavt