12.08.13 - VIVACOM_TIVIZEN

VIVACOM е първият оператор у нас, който започва да предлага на своите клиенти „декодер” за ефирна цифрова телевизия през мобилен телефон. Устройството представлява миниатюрна USB-антена, с размерите на малък ключодържател, която ще осигурява достъп на клиента до всички цифрови ефирни програми през смартфона му.

Моделът TIVIZEN е съвместим с повечето „умни” телефони на пазара, които работят под Android 4.0 и поддържат функцията USB on-the-go. VIVACOM ще е единственият оператор, който го предлага ексклузивно, без заплащане с флагмана на Samsung – Galaxy S4. Потребителите, които закупят телефона с някой от плановете от тарифната линия MaxiCall, ще получат устройството като подарък към пакета си. Декодерът ще се предлага в магазините на оператора на стандартна цена от 119,90 лв., а лоялните клиенти на VIVACOM ще могат да го закупят с близо 50% намаление за 59,90 лв.

TIVIZEN-декодерът се поставя към USB-изхода на телефона, като единственото необходимо, за да гледа клиента цифрова ефирна телевизия на мобилния си телефон, е да свали приложението „tivizen mini for phone” или „tivizen mini for tablet“ от магазина Google Play и да стартира апликацията.

Две от най-важните предимства за потребителите са, че процесът на гледане на телевизия през TIVIZEN не генерира допълнителен интернет трафик, както и че устройството позволява да се записват предаванията на живо директно на смартфона.