VIVACOM започва предварително записване на сайта си за първия в света  смартфон с извит дисплей – G Flex на LG. Всеки потребител, който се регистрира за получаване на ексклузивен информационен бюлетин за революционния смартфон и впоследствие го закупи от магазин на мобилния оператор, ще получи като подарък оригинален калъф QuickWindow.

LG G FLex се отличава с иновативен дизайн, следващ извивките на човешкото лице, което допринася за по-доброто улавяне на гласа по време на разговор. Освен това вертикалната извивка на устройството осигурява по-комфортно захващане с ръка и по-голямо удобство при носене в задния джоб. Сред уникалните технологии, внедрени в новия LG G Flex, е и SelfHealing покритието на задния панел, което предпазва смартфона от ежедневни надрасквания.

Освен с иновативния си дизайн, революционното устройство се отличава и с внушителни технологични характеристики. G Flex притежава огромен 6-инчов POLED извит дисплей, мощен четириядрен Qualcomm® Snapdragon 800 процесор с тактова честота 2.26GHz и 13-мегапикселова камера, гарантираща изключително детайлни и висококачествени снимки. Смартфонът оперира под  Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean) и притежава огъваща се батерия с капацитет от 3500mAh, осигуряващ дълъг живот.

LG G Flex ще влезе в магазините на VIVACOM от следващата седмица и ще се предлага най-изгодно с тарифен план MaxiCall XXL на изплащане за 42.90 лв. на месец или в брой за 1029.90 лв.