VIVACOM

Изключително стилният LG G4, който впечатлява с елегантен кожен гръб, вече се предлага от VIVACOM с подарък – втори панел от естествена кожа, в различен от основния цвят. Самият модел върви в комплект с допълнителен стандартен панел, така че с новото предложение от българския телеком всеки потребител ще има три уникални визии за своя смартфон. Панелите в атрактивни десени се сменят изключително лесно и бързо и превръщат смартфона в най-актуалния аксесоар за лятото. Различните визии пасват на всяка житейска ситуация – класическите черно, кафяво или винено червено – за делови срещи и офис ангажименти, a ярко жълто, небесно синьо и светло бежово за ваканционно настроение. Стандартният панел също добавя блясък към ежедневието на всеки потребител със своя изискан златист десен.

LG G4 се отличава не само с атрактивния си дизайн, но и с много добри технически характеристики. Флагманът на технологичния гигант е оборудван с 5.5″ (14.0 см) IPS Quantum дисплей, предоставящ наситена, ярка картина и контрастни цветове, дори при по-малък ъгъл на гледане. За запазването на всички хубави моменти, потребителите могат да разчитат на подобрената 16 MP основна камера с уникален ръчен режим за настройки на снимане, при който може да променяте настройките за експозиция, баланс на бялото, ISO, скорост на затвора и фокуса. От друга страна, оптичната стабилизация (OIS 2.0) и F1.8 обектив (апертура), правят възможно снимането на портрети при много слаба външна светлина. Предната камера е с резолюция от 8 MP. Моделът разполага с шестядрен 1.8GHz процесор и най-новата версия на операционна система Android – v5.1 (Lollipop).

Елегантният LG G4 с кожен гръб, включен стандартен панел и специален подарък – втори панел от естествена кожа в друг цвят, ще се предлага само във VIVACOM на атрактивната цена от 39,90 лева на месец с план MaxiCall XXL за две години.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS