Samsung Galaxy S6 Picture 2

Мобилният оператор VIVACOM вече предлага Samsung Galaxy S6/S6 edge със 128GB вградена памет. Тези модели са в лимитирани количества и ще могат да бъдат закупени само от избрани магазини на телекома в страната. Тази версия на новите флагмани в с възможно най-голямата памет, което ще даде възможност за съхранениет на повече информация на вашето устройство.

Без план от VIVACOM ще може да закупите Galaxy S6 edge 128GB за 2199.90 лв., а на страницата на смартфона в официалния сайт на оператора може да разгледате всички планове и цени за този модел. Galaxy S6 без тарифно обвързване ще се продава за 1969.90 лв., а тук са предлаганите към него планове и цени с тях.

Увеличеният капацитет на Samsung Galaxy S6/S6 edge е допълнение към техническите характеристика на двата модела, които са идентични за цялата серия – първи в света 14nm процесор (4х 2.1GHz & 4x 1.5GHz) и най-новата операционна система на Android 5.0 Lollipop.

Смартфоните разполагат с 5.1-инчов Super AMOLED дисплей с Quad HD резолюция и две камери – 16-мегапикселова основна с оптична стабилизация и 5-мегапикселова предна камера. При Galaxy S6 и S6 edge има два възможни начина за зареждане – безжично и жично, при което 10 минути зареждане с кабел осигурява на потребителите работа до 4 часа.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS