Новият смартфон в линията на Alcatel – IDOL 4 вече е в магазините на VIVACOM. Специално за любителите на силни усещания, устройството идва в комплект с очила за виртуалната реалност, които ще пренесат потребителите в един непознат и интерактивен свят.

5.2″ (13.2 см.) Full HD IPS дисплей ще подсили истинността на картините и ще накара притежателите буквално да изживеят случващото се на дисплея, a четириядреният 1.5 GHz и четириядрен 1.2 GHz процесор гарантират безпроблемна работа с устройството. 13MP основна и 8MP селфи камера с хардуерна светкавица ще се погрижат хубавите моменти да бъдат запечатани в качествени снимки, които след това потребителите отново да изживеят чрез VR очилата.

Alcatel IDOL 4 пристига в уникална окомплектовка, като освен VR очилата, които клиентът получава, заедно със смартфона идват JBL слушалки за неповторим звук и два протектора за максимална защита на устройството.

Устройството е с операционна система Android v6.0 (Marshmallow), а батерията му осигурява цели 520 ч. в stand-by режим, включително и с 4G връзка, която телефонът поддържа.

Alcatel IDOL 4 се предлага в магазините на VIVACOM на цена от 14.90 лв. на месец с план SmartXL.

1 коментар

Comments are closed.