Почитателите на премиум серията на Samsung – Note, могат да закупят новия впечатляващ Samsung Galaxy Note7 три дни преди официалната продажба. От днес – 16.08 до 30.08 на страницата на мобилния оператор: vivacom.bg/note7, те ще могат да направят своите предварителни заявки. Всеки записал се ще получи възможността да закупи най-очакваното бизнес устройство за 2016 година още от 13.09 и така да бъде сред първите му притежатели у нас. Моделът ще се предлага в трите налични за България цвята – черен, сребрист и син, а първоначалните количества ще са ограничени. Официалните продажби в магазинната мрежа на VIVACOM ще стартират на 16-ти септември.

Samsung Galaxy Note7, чиято световна премиера беше в началото на август, е с подобрен дизайн, двустранно извит дисплей, удобен за държане и с характерната за модела S Pen писалка. Устройството впечатлява със скенер за пръстови отпечатъци и скенер на ириса, а изключителната бързина при извършването на няколко операции едновременно е благодарение на 8-ядрения процесор (4-ядрен на 2.3 GHz + 4-ядрен на 1.6 GHz) по 14 nm технология. Моделът се отличава с това, че разполага с IP68 сертификат, което му дава предимството да бъде водо – и прахоустойчив. 5.7 инчовият дисплей с Quad HD Super AMOLED технология използва най-новата Gorilla Glass 5 защита. Основната камера е с 12 МР сензор с технологията Dual Pixel, а предната камера е 5 МР. Операционната система, която устройството използва, е Android, v6.0.1 (Marshmallow).

Samsung-Galaxy-Note-7-official-front-picУстройството ще се предлага на цена от 49.90 лв. на месец или 1099,90 лв. в брой в комбинация с план Smart XL.

Повече информация за продуктите и услугите на VIVACOM може да намерите на сайта vivacom.bg.