vivacomnewstore

С до 13% падат цените на интернет пакети на VIVACOM от първи февруари при подписване на двугодишни договори. Потребителите ще могат да избират скорости от 15 до 100 Mbps на цени между 14.80 и 37.80 лв. Основните предимства на интернет пакетите, които предоставя телекома, са наличието на безплатно Wi-Fi-устройство и антивирусна защита като част от услугата, както и осигуряването на еднакво високата скорост, както към български, така и към международни сайтове.

Потребителите, които имат покритие на новозиградената оптична мрежа на VIVACOM, ще могат да заявят услугата и да тестват безплатно високата скорост и качеството й за период от 30 дни. Ако са доволни от избрания пакет, те ще могат да продължат да го ползват за срока на договора, който предварително са заявили, или да се откажат в рамките на тестовия период без никакви дължими суми.

1 коментар

  1. Да си абонат на Интернет пакет на Виваком си е ходене по мъките. Колкото и да им намаляват цените, едва ли много хора ще се вържат да ги вземат (освен в краен случай, при липса на друг избор).

Comments are closed.