От днес българският телекомуникационен оператор VIVACOM, съвместно с технологичния гигант LG, стартира игра, в която ще зарадва с награди лоялните си потребители. Всички абонати на компанията, които членуват в програмата за лоялни клиенти VIVAClub, имат шанс да спечелят една от 83 уникални награди, които ще бъдат изтеглени на лотариен принцип. Първите трима късметлии ще се радват на чисто нов смартфон: иновативния LG G Flex с извит дисплей, LG G2, отличаващ се с 13MP камера с оптична стабилизация, или LG L70 Dual с 4.5“ IPS дисплей. В играта ще бъдат раздадени още 40 бр. слушалки LG Tone Ultra HBS-800, които осигуряват неповторим премиум звук, 20 бр. Portable battery BP3 2600 mAh, които потребителите могат да носят навсякъде със себе си, и 20 бр. удобни и практични флашки 16 GB с двоен стандарт USB и micro USB.

ВИЖ ОЩЕ: Да караш Mercedes

Сега е моментът и всеки клиент, който отговаря на критериите за включване в лоялната програма VIVAClub, но не е заявил своята членска карта, да го направи.  Условията за участие в програмата са няколко: да използва поне една от абонаментните услуги на телекома – фиксирана, мобилна услуга, интернет или телевизия, да е активен клиент в последните шест месеца и да няма закъсняло плащане на сметка за този период. Ако тези три изисквания са изпълнени, абонатът се включва автоматично в клуба, получава едно от общо три нива на лоялност и може да заяви своята VIVAClub карта напълно безплатно на www.vivaonline.bg или на номер 123.

Играта ще продължи от 20.10.2014 г. до 09.11.2014 г. включително, като всеки участник трябва да се регистрира на сайта www.vivacom.bg/VIVAClub със своите име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакт и номер на валидна карта за лоялен клиент VIVAClub. Там ще го очакват три въпроса, на които трябва да отговори правилно. От всички, дали правилни отговори, ще бъдат изтеглени на лотариен принцип 83 късметлии, които ще грабнат атрактивните награди.

Печелившите ще бъдат обявени на корпоративния сайт на www.vivacom.bg/VIVAClub на 12.11.2014 г. Пълните правила за участие могат да бъдат прочетени на www.vivacom.bg