featured-top-htcone

VIVACOM започва предварително записване за новия флагман на HTC – One от днес. Първите 100 човека, които заявят своя интерес на сайта на компанията и поръчат телефона, ще получат и подарък към него – HTC Media Link HD – аксесоар, който позволява безжична връзка на смартфона с всеки телевизор, който разполага с HDMI-вход. Така съдържанието от мобилния апарат може да се прехвърля директно на голям екран.

За първи път, преди търговския старт на устройството, VIVACOM осигурява възможност на всички потребители да видят и тестват без ограничения един от най-обсъжданите телефони на място. HTC One е достъпен от днес в два обекта в София – центровете на телекома в The Mall и Mall of Sofia.

Новият флагман на HTC идва с редица нововъведения, които дават нов смисъл на мобилното изживяване. Моделът се отличава с 4.7-инчов Full HD Super LCD 3 дисплей с подсилено стъкло Gorilla Glass 2 и резолюция от 468 ppi, и с ултрабърз четириядрен процесор със Snapdragon 600 чипсет с тактова честота 1.7 GHz. Смартфонът е с излят алуминиев корпус, а дисплеят му, освен с богати и ярки цветове, се характеризира с  устойчивост на надраскване и намалява отблясъците на светлината.

Операционната система, под която работи устройството, е Android v4.1.2 OS (Jelly Bean), с  32 GB вградена памет и 2 GB RAM. Революционната утрапикселова камера на HTC One включва най-добрата в този клас f/2.0 бленда и иновативния UltraPixels сензор с 300% по-голяма светочувствителност от сензорите в камерите на останалите смартфони. Този нов подход гарантира качество на снимките и видеото дори и при слаба светлина. Камерата записва Full HD видео с 30 кадъра в секунда и работи в HDR режим. Ултра-широкоъгълната предна камера пък поддържа 1080p видео заснемане и също осигурява високо качество на автопортретите и видеото.

HTC One идва с т.нар. BoomSound технология, която осигурява най-силния, богат и чист звук от мобилен телефон чрез предните стерео високоговорители и вграден усилвател. Както и останалите нови модели на HTC, този също поддържа технология от BeatsAudio.