Viber

Viber

Приложението Viber за Windows Phone устройства получи дългоочаквана актуализация. Една от най-важните функции на VoIP програмата -Viber Out, която позволява обаждания към стационарни и мобилни номера, вече е достъпна и за тази операционна система. Разбира се тази услуга не е безплатна, но цените на изходящите разговори са много по-ниски от тези на конкурентите й.

Това не е всичко. Притежателите на Windows Phone смартфони вече ще могат да изпращат видео съобщения и по няколко снимки едновременно, което досега беше привилегия само на Android и iOS потребителите. Също така е добавена и поддръжка за Bluetooth хендсфри устройства, като дори по време на разговор той може да се прехвърли към такава слушалка.

Както може би помните, с предишната актуализация, Viber приложението за Windows Phone получи достъп до магазина за стикери и подобрения в push уведомленията, което заедно с днешния ъпдейт го прави вече наистина функционално и удобно. Една наистина по-евтина алтернатива за разговор, която стабилно навлиза на пазара, вече е достъпна и за младата операционна система Windows Phone. Можем само да приветстваме усилията на Viber да не прави разлика между своите потребители.