vector smartwatches

Носимите устройства стават все по-популярни, но един от основните проблеми при тях е животът на батерията. Една компания ще направи избора ви на умен часовник много по-лесен. Това е Vector и нейните два нови модела, които обещават до 30 дни живот на батерията, без това да се отрази на функциите на устройствата.

Виж още: Android Wear вече ще помага да откривате изгубения си телефон

Vector Luna и Meridian ще могат да работят с трите основни платформи – Android, iOS и Windows Phone, което ги прави доста сериозни конкуренти на Pebble по отношение съвместимост. Те ще получават известия, ще показват RSS фийда ви, ще проследяват физическата ви активност и качестовото на съня ви. Двата часовника нямат тъч екран за по-добра видимост при дневна светлина, както и за осигуряването на по-дълъг живот на батерията.

vector smartwatch

Може да изберете различни лица на часовниците от вашия смартфон, а работата се извършва чрез трите физически бутоната от дясната им страна. Vector си партнира с Nest и други компании, за да предостави допълнителни функции.  Vector Luna е примиум предложението – той е с кръгъл дисплей и е на цена от 350 долара. Meridian има правоъгълен екран и ще се продава за 200 долара. И двата модела са водоустойчиви и могат да бъдат потапяни до 50 метра.

Новите умни часовници ще излязат на пазара през лятото и ще могат да бъдат купени от онлайн магазина на Vector, както и от избрани търговци. Vector Luna и Meridian са направени от метал и са с избор между кожени или гумени каишки. Те могат да бъда предварително поръчани от сайта на Vector.