Може би ще се запитате „Как е възможно това? Събитието е чак довечера и iPhone 7 няма да излезе на пазара поне още десетина дни…“ Е, ютубърът TechSmartt твърди, че от известно време се познава с Тим Кук и изпълнителният директор на Apple му е изпратил една бройка от новия iPhone за да може той да го покаже ексклузивно и предварително в своя YouTube канал.

Вярвате ли на това? Вярвате или не, този iPhone е истински. Или поне толкова много прилича на истински, че ни е трудно да повярваме, че не е… Всъщност Кийтън от TechSmartt твърди още, че е поискал да му бъде изпратен iPhone 7 Plus (явно е имал възможност за избор) и то този с 256 GB вградена памет.

Във видеото не разбираме кой знае колко много подробности за iPhone 7. Само основните такива, които вълнуват технологичния свят в последните месеци — iPhone 7 ще дойде във вариант с 256 GB памет, двойна широкоъгълна камера и без аудио жак. Още — Тим Кук изглежда е споделил с TechSmartt, че можем да очакваме и нови цветове, в които ще дойдат iPhone 7 и неговия по-голям брат iPhone 7 Plus.

Е, какво ще кажете? Все пак, за повече подробности, ще трябва да гледате представянето на новия iPhone от Apple довечера.

1 коментар

Comments are closed.