Първите ревюта за iPhone X вече се появяват, а смартфонът е на пазара в българия от около две седмици. Дали обаче това е правилното устройство за дадени потребители? Със сигурност не за всички, разбира се. Според Лу от Unbox Therapy пък, никой не трябва да си купува iPhone X.

Мнението на Лу не е, че iPhone X е лош смартфон, дори напротив. Той споделя, че докато е ползвал новата джаджа от Apple, му е било приятно и удобно. Влогърът изтъква други неща като минуси.

Например липсата на Touch ID — това според него не е проблем, просто има други смартфони, които предлагат скенер за пръстови отпечатъци (на всичкото отгоре и по-евтини). OnePlus 5T дори също предлага отключване чрез сканиране на лицето и то само за 499 долара. Това, предполагаме няма нужда от напомняне, е два пъти по-малко от стандартната цена на iPhone X.

Говорейки за цената, това е другият основен проблем на Лу — смартфон, който струва 999 (или в някои случаи дори повече) долара, е два пъти по-скъп от по-голямата част от конкуренцията. Това обаче не го прави два пъти по-добър от същата тази конкуренция.

Вижте видеото на Unbox Therapy, за да разберете повече за мнението на Лу.