twitter-music

Twitter пусна дългоочакваното си приложение за откриване и слушане на музика – Twitter #Music. Новата услуга на социалната мрежа работи със система от препоръки, която разглежда кои “парчета” са популярни сред потребителите и последователите ви, за да ви ги представи.

Приложението за музикални фенове вече е достъпно в App Store за потребителите на Apple, но все още няма версия за устройства с Android. Всеки потребител на Twitter скоро ще може също така да ползва #Music през обикновен браузър на адрес music.twitter.com.

[cquote]Twitter #Music работи с iTunes, Spotify и Rdio[/cquote]

Twitter #Music е лесен и интуитивен за употреба. Имате четири музикални табове на ваше разположение: за популярни, нови, препоръчани песни, както и плейлист с текущата ви селекция от музика. Приложението ще набляга на Twitter профилите на музикантите и ще показва линкове към други музиканти, които следват в социалната мрежа.

twitter-music-ios

Twitter #Music предлага интеграция с iTunes, Spotify и Rdio – като потребителите на Spotify и Rdio ще могат да слушат пълни версии на песните в услугата, а тези на iTunes ще имат достъп само до скъсени демо версии до закупуване през iTunes Store.