Както ви информирахме преди няколко дни, Twitter реши да пусне нов дизайн, който първоначално бе наличен само за малцина от ползвателите на социалната мрежа. От днес вече профилите на всички са в процес на обновяване. В следващите няколко дни би трябвало всички да имат нов Twitter, който би трябвало да се хареса повече. Леко оплювани за това, че превръщат социалката във Facebook, от Twitter не се трогнаха много и все пак взеха тази важна крачка.

В новия дизайн ще забележите първо, че самите туитове са много по-големи. Имам ясно видими в горната част на профила последователи, следени, снимки и видео и т.н. Ковъра на профила вече също е по-голям, а задният бекграунд, който имахме преди, сега се вижда само като сте в менюто с настройките или преглеждате фийда с туитове. Практически, вероятно ще си го виждате само вие. Друго, което е ново за Twitter, но не и за Facebook, е опцията да закачите някой туит най-отгоре, за да може, когато някой влезе в профила ви да види първо него.

Като цяло не е лошо, но все пак крайното мнение е на потребителите и сега остава да разберем, дали ще се хареса на повечето от тях. Ако на вас ви харесва повече и не искате да чакате, то посетете линка на източника, малко по-долу от статията и натиснете бутона Get it now.