twitter

Изглежда Twitter готви доста изненади на своите потребители – първо компанията представи нов редизайн на профилите, който доста наподобява това, което ни предоставя и Facebook, а сега Twitter обяви нова функция за своя уебсайт. Скоро потребителите ще получават известия в реално време, което означава, че когато някой ви изпрати туит вие ще получите изскачаща (pop-up) новификация на Twitter.com

Това ще се случва и когато някой ви изпрати съобщение, ретуитне ваша публикация, маркира ваш туит като любим или ви последва в Twitter. „Те са напълно интерактивни, така че да можете да отговорите, да маркирате любим туит, да ретуитнете и последвате директно от нотификацията. Тази функция ще бъде пусната през следващите седмици“, се казва в изявлението на Twitter.

twitter

Потребителите също така ще могат да персонализират нотификациите и да изберат кои известия да се показват от настройките на своя акаунт. Не можем да кажем, че това не е полезна функция, която доста ще улесни работата със социалната мрежа, но не можем и да отречем все повечето прилики с Facebook. Какво е вашето мнение?