SW_Celebration_Emoji5DB448.0

Вчера се проведе събитието Star Wars Celebration, видяхме втория трейлър на „Междузвездни войни: Епизод VII“ (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens), a на фона на всичко това Twitter обяви официални емотиконки за Star Wars.

Към момента са налични три на брой и се появяват само, когато се използва специфичен хаштаг свързан с филма. Трябва да имате предвид, че тези емотиконки, колкото и да ви се иска, няма да си налични във вашата клавиатура. Когато пуснете туит с хаштаг #C3PO, #Stormtrooper или #BB8, ще се появява емотиконка респективно за всеки един от тези герои. Новата опция работи в браузъра, както и мобилното приложение на Twitter, но изглежда за момента използващите Mac или приложения на трети страни ще виждат само хаштага.

Други хаштагове, като #StarWars и #SWCA (който беше за live събитието) също активират новите емитиконкти. Добрата новина за феновете е, че „още емблематични познати герои, както и нови герои“ ще бъдат налични при пускането на седмия филм от сагата „Междузвездни войни“.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS