Creats Network

Микроблогинг платформата Tumblr се захвана и с дигитални медийни услуги с най-новата си идея. Тя се казва Creats Network и представлява онлайн креативна агенция, която компанията администрира. Целта ѝ е да помогне на блогърите, които използват тяхната платформа, да достигнат до марки и организации, които искат да използват Tumblr съдържание за реклама и маркетингови цели.

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА MOTOROLA NEXUS 6

Creats Network е била идея в процес на разработка за година. Марки, които използват Tumblr за рекламни цели са AT&T, Universal Pictures и Gap. Очаква се те да се възползват и от Creats Network, както и компанията да привлече и други свои клиенти. Това е много полезно и за самите блогъри, защото ще предостави възможност за печелене, ако се работи в партньорство с Creats Network. Работещите с агенцията ще получат не само договори, но и правна помощ при договаряне на дългосрочни сделки от страна на Tumblr.

От Tumblr вече са започнали вътрешна програма за подбор на 10 избрани потребителя, които ще работят заедно с утвърдени световни марки. Списъците със събития, които ще се организират, включват премиери на книги, организация на събития, изнасяне на лекции и други.