Satellite Radius 14 (4)

Toshiba анонсира хибридния Satellite Radius 14 – комбинация от гъвкавост, производителност и стил в компактен 14-инчов лаптоп. Захранван от 6 поколение процесори Intel Core и оптимизиран за Windows 10, Satellite Radius 14 предлага гъвкавост и удобство за всяка ситуация с до 10 часа живот на батерията.

Satellite Radius 14 се трансформира бързо и лесно чрез своя 360-градусов въртящ се екран в пет различни режима на употреба – лаптоп, таблет, тейбълтоп, презентация и публика. Хибридният лаптоп предлага стилен дизайн с тънък профил, шасито е решено в черно алуминиево покритие, клавиатурата е  с подсветка, а дисплеят е 10-точковият мултитъч.

Готов за забавление

36,6-сантиметровият (14”) екран с HD резолюция е устойчив на пръстови отпечатъци и разполага с лесно за почистване покритие. За качественото аудио се грижат вградените високоговорители harman kardon с технология DTS Sound, създадена за обогатяване на звука при слушане на музика и гледане на филми. В допълнение, технологията Bluetooth Link позволява безжично свързване на външни устройства за възпроизвеждане на музика през говорителите на Satellite Radius 14 от смартфон, таблет или друго Bluetooth съвместимо устройство.

Избор между Intel или AMD процесори

Satellite Radius 14 се предлага с възможност за избор между най-новото 6поколение Intel Core процесори или четириядрени AMD процесори за плавен мултитаскинг. Хибридният лаптоп се предлага и с опционален SSD диск.

Високоскоростна свързаност

Satellite Radius 14 разполага с разширени опции за споделяне на съдържание и достъп до външни файлове. Лаптопът разполага с HDMI порт с изходна поддръжка на Ultra HD, технология Intel WiDi за безжично споделяне на съдържание, три USB порта, единият от които с функционалност Sleep & Charge и новия Intel Dual Band Wireless AC стандарт за бърза безжична връзка.

Toshiba Satellite Radius 14 ще е наличен през четвъртото тримесечие на 2015 г.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS