Toshiba-Satellite-Pro-R50-C-2

Toshiba Europe анонсира Satellite Pro A50-C и Satellite Pro R50-C – нови серии лаптопи, предназначени за бизнес потребители с характеристики за повишена продуктивност и ефективност. Всички модели от серията Satellite Pro A50-C осигуряват висока производителност и спокойствие благодарение на гаранцията за надеждност от Toshiba Reliability Guarantee. За тези, които търсят достъпен стартов бизнес лаптоп, Satellite Pro R50 е идеална опция със своя набор от различни конфигурации. И двете серии са проектирани с устойчив дизайн, който да издържа на натовареното бизнес ежедневие.

Satellite Pro A50-C – с гаранция за надеждност
15.6-инчовият Satellite Pro A50-C идва с процесори до 5-то поколение Intel® Core™ i7 и възможност за избор на твърд диск между висококапацитивен HDD или скоростен SSD и видеокарта с конфигурации до NVIDIA® GeForce® 930M с 2 GB VRAM, пълноразмерна нумерична клавиатура и матов екран с възможност за избор между HD или Full HD резолюция.

Satellite Pro A50-C се предлага с гаранцията за надеждност на Toshiba Reliability Guarantee, която обещава, че ако лаптопът се повреди, потребителите ще получат обратно пълната сума за своята покупка плюс безплатен ремонт. Всички модели от серията Satellite Pro A50-C преминават щателни H.A.L.T тестове, които симулират 3 години на натоварена употреба на продукта, за да се гарантира, че ще издържи на динамичното бизнес ежедневие.

Toshiba-Satellite-Pro-R50-C-1

Satellite Pro R50-C е надеждно и достъпно бизнес решение
15.6-инчовият Satellite Pro R50-C е достъпно бизнес устройство, подходящо за ежедневна работа с компютър. В зависимост от своите нужди, бизнес потребителите могат да избират между различни процесорни конфигурации до 5-то поколение Intel® CoreTM i3 в комбинация с Intel® HD Graphics 5500. Моделите разполагат с живот на батерията до 8 часа, пълноразмерна клавиатура и матов HD дисплей. Satellite Pro R50-C е конструиран с високото качество на A50-C и осигурява защита на данните с 3D HDD сензор, който заключва твърдия диск в случай на инцидентно изпускане, за да защити записаната върху него информация.

Satellite Pro A50-C и Satellite Pro R50-C предлагат множество опции за свързване към външни устройства като HDMI® порт, RGB, Gigabit LAN, слот за SD карти и 4 USB порта. Лаптопите разполагат и с най-новите безжични технологии, включително безжичен дисплей за презентации по време на срещи и новия стандарт за безжична връзка Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 или 7265.
И двете серии имат сертификат Energy Star 6.1, а Satellite Pro R50-C е сертифициран и по екологичния стандарт на EPEAT.

Satellite Pro A50-C и Satellite Pro R50-C ще са налични в Европа през третото тримесечие на 2015 г.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS